Τοιχογραφίες – Murals

Ηρωες Παραμυθιών σε παιδικό δωμάτιο





Το αυτοσχέδιο θέμα της τοιχογραφίας επιλέχτηκε από τους γονείς της μικρής μας φίλης Μελίνας και βασίστηκε σε εικόνες από γνωστά παραμύθια.

Τα υλικά που  χρησιμοποιήθηκαν ήταν κατάλληλα για τοίχο δουλεμενα αυστηρά μόνο με πινέλο.


Συνολική διάρκεια εκτέλεσης έργου – 5 ημέρες

Ευχαριστώ πολύ την οικογένεια και τους φίλους για την φιλοξενεία και την συνεργασία που έδειξαν καθ’όλη τη διάρκεια εκτέλεσης της τοιχογραφίας.

Dedicated to Γιώργης!

Τοιχογραφία – Μικρός Πρίγκιπας

Ο μικρός ήρωας του Γάλλου συγγραφέα Saint- Exypéry παίρνει διαστάσεις στο δωμάτιο της Ελένης.

Η τοιχογραφία ολοκληρώθηκε μέσα σε 5 ώρες και την διαδικασία εκτέλεσης διασκέδασαν φίλοι και συγγενείς που συμμετείχαν και αυτοί κατά κάποιο τρόπο στην ολοκλήρωση της.

Τοιχογραφία Παιδικού Δωματίου – Asterix


Κάπου εκεί στη Γαλλική χώρα υπάρχει ένα μικρό χωριό που αντιστέκεται ακόμα στον Ρωμαϊκό εχθρό…το γνωστό σε όλους μας Γαλατικό Χωριό. Οι κάτοικοι του κρύβουν καλά ένα κρυμμένο μυστικό που τους κάνει υπερδυνατούς για να αντιμετωπίσουν κάθε καινούργιο εισβολέα! Ο Asterix λοιπόν και οι φίλοι του διακόσμησαν το παρακάτω παιδικό δωμάτιο με τη σύμφωνη γνώμη της οικογενείας.

Το θέμα της τοιχογραφίας επιλέχτηκε κατόπιν συζήτησης και διαφόρων προτάσεων, κάλυψε τα 2/3 του δωματίου και εκτελέστηκε αυστηρά μόνο με πινέλο.

Συνολική Διάρκεια Εκτέλεσης – 10 ημέρες

 

Joe Bar – Αυστηρά μόνο για μηχανόβιους

Τι θα μπορούσε να διακοσμήσει καλύτερα ένα χώρο που μόνο μηχανόβιοι θα επέλεγαν!

Εμπνευσμένη από το γαλλικό κόμιξ Joe Bar Team, η ψιλόλιγνη καρικατούρα πάνω σε ένα παλιό Μoto Guzzi που περιμένει να ζεσταθεί εμφανίζεται σε κατάστημα αξεσουάρ μοτοσικλέτας δίνοντας μία πιο underground χιουμοριστική οπτική του χώρου.

 

 

 

 



Ένα Σχόλιο to “Τοιχογραφίες – Murals”

  1. […] Γράφει , Mar 29, 2011 H Άννα Κάντα ασχολείται τα τελευταία χρόνια με τη ζωγραφική και όπως μου έγραψε, βασική πηγή της έμπνευσής της είναι τα παιδιά. Αν και δεν έχει κάνει σπουδές και ξεκίνησε να ασχολείται ερασιτεχνικά, βρέθηκε να ζωγραφίζει τοίχους κυρίως παιδικών δωματίων, κάτι που λατρεύει! Δείτε τις τοιχογραφίες της στο kantadelarte.wordpress.com […]

Σχολιάστε